logo
logo

Individuele kookavonden en vegetarische kookcursus bij What's Cookin'?

" Het leren koken in de kruidige, geraffineerde oosterse en de temperamentvolle, zonnige mediterrane keuken "

What's Cookin'? organiseert open keukens, en dit jaar ook een kookcursus met een opbouw van 5 maandagen. Dit zijn kookworkshops die de vonk doen overslaan voor biologische voeding.

Nodig je vriend(in) mee uit voor deze culinaire avonden!
Klik door op de datum en je vindt het menu


Open Keuken data:
2010: ma 25 jan: Mediterraan vega
vr 12 feb: Frans vis
ma 08 mrt: Italiaans vega 1
vr 02 apr: Indiaas / Ayur-vedisch
vr 23 apr: Italiaans vis
vr 14 mei: Joods-arabisch vega
vr 04 jun: Italiaans vega 2
vr 01 okt: Italiaans vega 3
vr 12 nov: Thais vega
Tijd: 18:00 - 22:00 uur
Kosten: Euro 45,00 per les inclusief ingrediënten, thee en koffie, en receptuur

Vegetarische kookcursus data:
les 1 ma 06 sep: Italiaanse keuken
les 2 ma 20 sep: Franse keuken
les 3 ma 04 okt: Marokkaanse keuken
les 4 ma 18 okt: Indonesische keuken
les 5 ma 01 nov: Indiase keuken
Tijd: 18:00 - 22:00 uur
Kosten: Euro 199,00 voor 5 lessen inclusief ingrediënten, thee en koffie, en receptuur

Locatie: Rietwijkerstraat 55, Amsterdam (nabij Hoofddorpplein)
klik op de straat en je krijgt een route beschrijving + goedkope parkeerplek mogelijkheid.
  Je kunt je opgeven door naam, adresgegevens te e-mailen en Euro 45,00 of 199,00 te storten op giro rek. 5316202 t.n.v. Jeroen van Wijk te Leiden
o.v.v. de datum naar keuze.
Na ontvangst van betaling wordt je een bevestiging van deelname toegestuurd.


Jeroen van Wijk,
Telefoon tel tel 071-5215121 of 06-15594764

Kwarkpolentadeeg in de springvorm
Kwarkpolentadeeg in de springvorm

De cursisten bereiden een verrassend en volwaardig vegetarisch of vismenu voor levensgenieters. Na het koken nuttigen we samen het diner.

" Open keuken "

Kom eens in mijn keuken kijken en proeven. Ik laat je kennis maken met de rijkdom van smaken van mijn multiculturele keuken.
Indiaas, Thais, Italiaans, Frans en mediterraan.
Iedere les zal ik een snijdemonstratie geven en spelenderwijze over de te gebruiken ingrediënten vertellen.

" Vegetarische kookcursus "

In een cursus kunnen we meer in de diepte komen hier zullen naast de mediterane: Frans, Italiaans en Marokkaans ook de Aziatische keukens van Indonesië en India aan bod komen. Verschillende snijtechnieken zal je leren en de verschillende kooktechnieken en nog veel meer theorie. Klik op de data en het menu komt naarvoren.
Het uitrollen van het kwarkpolentadeeg
Het uitrollen van het kwarkpolentadeeg


Jeroen van Wijk,
Telefoon tel 071-5215121 of 06-15594764


Home


euro